Renoveren_Rénovation
Herstellen kraan_Réparation d'un robinet

CHATO

Voorstelling

Wat doen wij?

Het CHATO project is een kleinschalig werkervaringsproject bestaande uit een renovatieploeg en een klusjesdienst.
Samen met de keukenploeg vormt CHATO het sociale economie luik van de vzw.
Sinds september 2005 heeft het wijkhuis voor deze drie activiteiten een erkenning als ' PIOW '
(Plaatselijk Initiatief voor de Ontwikkeling van de Werkgelegenheid).
De belangrijkste doelstelling van het CHATO- project is: werkervaring en vorming aanbieden aan minder geschoolde en langdurig werklozen en dit met het oog op doorstroming naar de reguliere arbeidsmarkt. Daarnaast trachten we met het project een bijdrage te leveren aan de kwalitatieve verbetering van de huisvesting in het algemeen en van onze doelgroep in het bijzonder.
De werknemers krijgen een contract van bepaalde duur (maximum 2 jaar) en leren al doende en onder de leiding van een technisch instructeur/ ploegbaas de knepen van het vak. Als aanvulling daarop volgen ze korte interne of externe vormingen. Er zijn regelmatig evaluatiegesprekken en er is een trajectbegeleider die de werknemers tijdens hun contract coacht. Aan het einde van het contract wordt samen gezocht naar ander werk.

Meer Informatie?
Bent u als werkgever actief in de bouwsector en bent uw op zoek naar geschikte en gemotiveerde medewerkers voor uw bedrijf?
Wij kunnen u in contact brengen met enthousiaste kandidaat-medewerkers. Meer informatie vindt u in onze brochure voor werkgevers, of u kan ons telefonisch contacteren op tel: 02/646.20.57

Heeft u andere vragen in verband met de Chato werking, dan kan u eveneens telefonisch contact opnemen met het onthaal van Chambery tel: 02/646.20.57
Contactpersoon: Christine Flogaus-Amchir