CORONA MAATREGELEN in het Wijkhuis Chambéry

(update 15 oktober 2021)

 

Beste bezoeker van Wijkhuis Chambéry,

 

1. GEEN COVID SAFE TICKET (CST) in sociaal restaurant Chambéry vanaf 15 oktober 2021

 

Volgens de wettelijke bronnen  vallen “sociale restaurants (restaurants die maaltijden serveren tegen een verlaagde prijs (in vergelijking met de marktprijs)” niet onder de Covid Safe Ticket -regeling. Dit wil zeggen dat het sociaal restaurant Chambéry vanaf 15 oktober geen CST controle moet doen.

Opgelet ! Dit wil zeggen dat de bepalingen van het politiebesluit van de minister-president van 30 september 2021 van toepassing blijven tot minstens 31 oktober 2021.

• Max. 8 pers. (>12 jaar) per tafel;

• Verplichting tot het dragen van een mondmasker tijdens verplaatsingen;

• Afstand van 1,5 meter tussen de tafels;

• Enkel zitplaatsen aan tafel;

• Verplichting om aan zijn/haar eigen tafel te blijven zitten

 

 

2. WEL COVID SAFE TICKET (CST) voor sport/fitness-activiteiten enerzijds en culturele, recreatieve en feestelijke activiteiten die mogelijk de 50 personen capaciteit overschrijden vanaf 15 oktober 2021

 

Voor sommige activiteiten die doorgaan in Chambéry kan een CST vereist worden, we zullen dit communiceren bij de programmatie van de activiteiten.

 

3. Vaccinatie blijft aangeraden

 

Tenslotte willen we ongeacht van het debat over de toepassing van CST de mensen aanraden om zich te laten vaccineren voor jullie en ieders gezondheid. Wens je concrete informatie rond het zich laten vaccineren, dan kan je je aanmelden bij het onthaal. Er wordt dan gezocht naar iemand die je kan bijstaan.

 

 

Edwin Vanhollebeke

Algemeen Coördinator

edwin.bw@chambery.be

 

 

VZW WIJKHUIS CHAMBERY, Chambérystraat 24, 1040 Etterbeek - edwin.bw@chambery.be - ond.nr. 0460.236.987