HOME
FR
Steun ons vzw Wijkhuis Chambéry zet zich in voor de buurt en de lokale bewoners. Wie ons wijkhuis bezoekt ervaart het gedreven engagement van het personeel en de vrijwilligers. De dankbaarheid van de bezoekers is de brandstof die de motor van het wijkhuis draaiende houdt. Wie ons daarnaast financieel wil ondersteunen, kan dit op verschillende wijze doen. Mede hierdoor kunnen we voorzien in een voortdurende kwalitatieve dienstverlening.
Giften U kan vzw Wijkhuis Chambéry financieel steunen door éénmalig of regelmatig geld te storten op de rekening met het IBAN-nummer BE86 0013 0150 2550 met als vermelding “gift aan Buurtwerk Chambéry“.
Schenking en duolegaat U kan overwegen om een deel van uw vermogen aan een goed doel na te laten. Een geschikte formulie hiervoor is het duolegaat. Een duolegaat is fiscaal interessant als u iets wilt nalaten aan iemand die hoge successierechten moet betalen. Met een duolegaat zijn er twee begunstigden: een (ver) familielid of een ander persoon aan wie u een erfenis wilt schenken én een goed doel zoals vzw wijkhuis Chambéry. Door het duolegaat is de erfgenaam vrijgesteld van successierechten. Deze worden overgenomen door de vzw die een veel lager tarief betaalt. Meer informatie? Indien u hierover meer info wenst of een gesprek wil plannen, kan contact opnemen met Edwin Vanhollebeke, algemeen coördinator, edwin.bw@chambery.be
VZW WIJKHUIS CHAMBERY, Chambérystraat 24, 1040 Etterbeek - edwin.bw@chambery.be - ond.nr. 0460.236.987