Restaurant
en Catering

Sociaal
Wijkrestaurant

In het wijkrestaurant kan je elke middag terecht voor een vers bereide maaltijd en ontmoet je tegelijkertijd andere mensen uit de buurt.

Voor bewoners uit Etterbeek worden onderstaande sociale tarieven toegepast.

Iedereen is welkom ongeacht leeftijd en inkomen.

Wie?

Gewone portie

Kleine portie

Regulier

€ 8,50

€ 4,50

Vipo/Omnio Pass

€ 4,00

€ 2,00

Chambéry Pass

€ 5,50

€ 3,00

Kinderen

€ 2,00

€ 2,00

Chambéry wijkrestaurant

Menu

van maandag tot zaterdag van 11u15 tot 13u15

Sinds 2019 heeft het restaurant het label “Good Food”. Dit is een garantie voor gezonde, kwaliteitsvolle maaltijden en een milieuvriendelijke aanpak.

 

Daarom serveren wij elke dag verse, seizoensgebonden groeten en zorgen wij ervoor dat wij onze klanten elke dag een smakelijk vegetarisch alternatief bieden.

 

Door de klanten toe te staan de bordresten mee te nemen en door geschikte verpakking te voorzien, gaan wij ook voedelverspilling tegen.

 

Water is op verzoek gratis beschikbaar in het restaurant.

GOOD FOOD

SINCE 2019

Garantie voor

gezonde maaltijden en milieuvriendelijke aanpak

Catering

Ben je een lokale vereniging op zoek naar belegde broodjes? Wens je aperitiefhapjes, taart, gebak of andere? Plan je een vergadering in één van de lokalen van Chambéry?

Meer info?

Neem contact op met de verantwoordelijke van het wijkrestaurant Yann Prado Britto.

Tewerkstelling Horeca

Naast het CHATO- project, staan er ook binnen de keuken -en de onderhoudsploeg enkele tijdelijke werkplaatsen (Artikel 60 en SOCECO-statuten) ter beschikking.

Het doel is enerzijds: werkervaring en vorming aanbieden aan mensen met weinig of zonder voorafgaande beroepservaring met het oog op het verhogen van hun kansen op de arbeidsmarkt. Anderzijds leveren de Artikel 60 en SOCECO medewerkers een belangrijke bijdrage aan de dienstverlening naar onze klanten toe. Bij deze ploegen maakten we de bewuste keuze om enkel met werkzoekenden uit de buurt te werken
(via het OCMW van Etterbeek)
.

Tijdens het contract worden de werknemers regelmatig geėvalueerd op hun technische en algemene competenties en op hun werkattitudes. Samen met de trajectbegeleider werken ze een toekomstperspectief uit tegen het einde van hun contract.